lördag 11 september 2010

Blandsvamp

Svart trumpetsvamp, nejlikbroksskivling, gula kantareller, brunsopp och Karl Johan. Det blev dagens skörd efter en två timmars promenad i skogen. "Har du höstångest?" frågade mig T. Nej, inte alls faktiskt, jag älskar hösten. Januari och februari däremot är svåra. Men än är det långt dit...

4 kommentarer:

Jenny L sa...

Är du kunnig eller har du en svampbok? Jag vågar inte plocka annat än kantareller.

Kim M Kimselius sa...

Härligt med svamp Har hela vilda delen av tomten full med underbar svamp. November är min värsta månad. Kram Kim

Beppan sa...

Så härlig svamphöst vi har - i hela vårt avlånga land!!

Annika Estassy sa...

Har alltid svampboken med mig! Till slut lär man sig vilka svampar som brukar finnas i ens "egen" skog. Men även jag började med kantareller.
November kan vara svår Kim men kylan brukar inte ha kommit då, det är räddningen för min del!