tisdag 14 september 2010

Tjejkväll med män på dagordningen

"Du har väl inget emot att prata om män?" undrade I nyss över nätet.
Ikväll blir det tjejmiddag och sedan Oskuldens tid på älsklingsbiografen Grand. Vi blir fyra kvinnor. Tre smarta, duktiga, snygga, dejtande singelkvinnor och så jag. Nej, jag har inget emot att diskutera män, inte alls faktiskt. Och T kommer att hålla sig vaken tills jag kommer hem igen för att försöka få mig att skvallra. Men - det som berättas på en tjejmiddag, stannar också där...

4 kommentarer:

Pia sa...

Du får säkert en härlig kväll! Brukar dryftas en hel del på sådan kvällar. ;)

Rose-Mari sa...

Riktigt tjejsnack är härligt ibland. Allt behöver man inte berätta :)

Monika Häägg sa...

Det kanske är bäst att tjejsnacket stannar där! Fast jag förstår om han blir lite nyfiken!

Annika Estassy sa...

Män är nog mer nyfikna på vad vi snackar om än tvärtom...