fredag 5 november 2010

Allhelgonaafton

Ledig fredag, nystädat hem, renbäddade sängar. Mamsen parkerad i Laminon och hunden Alice i hennes knän. Tända ljus överallt och min vackraste glasstake i bitar. Musik,musik, musik. Chokladen uppäten och vinet urdrucket, boktipsen avverkade och livets gåtor avhandlade. T bjuder på en kopp te och jag är nöjd och trött, börjar luta som tornet i Pisa, hallucinerar om min säng men vill först veta vem som åker ut ur Idol.

4 kommentarer:

Pia sa...

Det låter som en helt underbar dag, precis så som det ska vara!
Önskar Dig en lika trevlig helg!

Granne med potatisodlaren sa...

Lutande tornet i Pisa vilken bra bild. Så känner jag mig ofta på kvällarna. Hoppas att hela helgen blir lika bra.

Monika Häägg sa...

Härligt att få vara lutande tornet i Pisa, någon gång ibland.

Annika Estassy sa...

Aldrig är jag så trött som när jag är ledig! Troligen ett tecken på att jag slappnar av då.