torsdag 25 november 2010

Gränslösheten har sina gränser

Jag har suttit hemma och stirrat in i skärmen i stort sett hela dagen och kvällen, med undantag för en tidig frukost på Vetekatten med Breakfast Book Club. Annars har det varit jobb, jobb, jobb. T mejlade och undrade om jag ville komma ut lite och luncha med honom i Sundbyberg. Jag tittade ut och konstaterade att det ville jag inte. Min kärlek må vara gränslös men det finns gränser.

4 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag tror ni har lika mycket snö som vad vi har. Skönt att stanna inne ibland.

Annika Estassy sa...

Och jag som trodde att växthusklimatet skulle ge oss milda kontinentala vintrar...

Monika Häägg sa...

Det är ganska skönt att sitta inne och titta ut på det vintriga och kyliga vädert. Förstår att du avstod från lunchen!

Jenny L sa...

Men stackars T då!