måndag 17 januari 2011

Bättre sent...

Så slutade jag till slut upp med att vara motvallskärring.
"Läs den första boken och strunta i de andra två - de är klart sämre" råder mig T.
Vi får väl se. Jag kanske blir motvallskärring igen och läser hela trilogin.

7 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tycker som T. Första boken är spännande. Andra är inget vidare och den tredje är riktigt usel... Ska bli kul att höra vad du tycker!

Kim M Kimselius sa...

Håller med er båda. Första boken var riktigt bra. Andra och tredje kändes som om de var fel ihopplockade, som om lite text från andra hörde till tredje och tvärtom. Kanske böckerna inte var riktigt färdiga innan de gick i tryck? Ser också fram emot att höra vad du tycker om de andra två böckerna, som du säkert kommer att läsa. Kram Kim

Pia sa...

Kan inte annat än instämma med föregående två talare. :)

Annika Estassy sa...

Jag känner grupptrycket... :)

tankar från mitt fönster sa...

Jag har bara orkat igenom halva första - inte i min smak. Såg filmen med avsmak - eller är jag för gammalmodig?

Monika Häägg sa...

Jag tyckte de var väldigt spännande alla tre. Fast det är länge sedan nu och jag hade inte så stora förväntningar. Nyligen läste jag Strindbergs stjärna som jag tyckte bara föll platt ned på marken. Jag iddes inte ens skriva om den på min blog.

Annika Estassy sa...

KajsaStina - den är ju våldsam och man behöver inte vara gammaldags för att inte uppskatta våldet!
Monika - tänk så hypad den var Strinbergs stjärna och tänk så tyst det är kring den nu!