onsdag 5 januari 2011

Götakanal 3 - en skräpfilm

"Älskling, kan du berätta för mig vad det är för skräp jag tittar på?" frågar T.
"Göta kanal 3" svarar jag och T byter kanal.
Jag vet inte vad som gör mig mest beklämd: att så dåliga filmer produceras och får 7 miljoner kronor i efterhandsstöd eller att över 800.000 personer har sett den eller att det planeras för en Götakanal 4...

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Helt enkelt deprimerande - och det är ju knäckande att dessa filmer visas om och om igen under helger som denna. Jag är besviken på teves filmutbud denna jul. Usla filmer och sport sport... ikväll är det rena katastrofen. Måste leta bland osedda dvd-filmer!

Annika Estassy sa...

Jag håller helt med! Och ikväll har vi sett de sista avsnitten av Mad Men 3:e säsong (underbart!) och ser nu fram emot första avsnittet av säsong 4 - premiär om en stund på 9:an!