torsdag 13 januari 2011

Kläm in valkarna istället för att banta bort dem!


Jag har via en pop up-annons hittat den ultimata metoden för att shapa upp min kropp utan att behöva träna (tråkigt!) eller göra avkall på chokladen (ännu tråkigare). Det är ju precis den här typen av teknikutveckling som ska premieras! Vi kan nu alla bli lika snygga som modellen på bilderna! Tänk som hon måste se ut UTAN kroppsstrumpa, Åh hemska tanke... Men - varför hittar jag inga herrmodeller?

Modell 1
En av de mest effektiva och prisvärda cellulitbehandlingar som finns. Det är en beprövad metod för att bli av med celluliter, något som också avspeglas i den oberoende Universitetsstudien gjord 2009. Där framgår att 4 av 5 kvinnor upplevde en markant reducering av celluliter och minskning av midjemått vid användning av Scala Anti-Cellulite Shapewear. En anmärkningsvärd detalj är att deltagarna i studien inte ändrade sin kost eller livsstil under testperioden. De använde inga medicinska preparat eller andra hjälpmedel för att påverka utfallet.

Modell 2
De invävda biokristallerna i Scala Anti-Cellulite Shapewear gör att blodcirkulationen i huden ökar – celluliterna slätas ut och att fettcellerna bryts ned. Efter någon veckas användning kan du märka hur huden slätas ut och hur omkretsen runt mage, midja och lår också minskas.

Modell 3
Den gemensamma nämnaren är den kroppsformande effekten, de håller in (och upp) överflödig hud och fetma som ibland tenderar att “svälla” utanför vanliga underkläder.

Because I'm worth it...

11 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ve och fasa! Jag minns ett hiskeligt plagg jag klämde in mig i när jag vägde 50 kilo och inte hade en valk, byxgördel är det hemska namnet! Nästan onämnbart!

Sofie B-C sa...

Jag är visserligen öppen för allt nu som ger mig en ursäkt för att ännu inte uppsöka gymet! Fast den tredje modellen ser lite jobbig ut om man snabbt måste på toan ...? Också intressant att där inte finns herrmodeller! Å tänk om man levde i ett samhälle där man kunde vara stolt över sina ringar och "strech" märken som de livserfarenheter de ju faktiskt är:)

Annika Estassy sa...

Hum, jag undrar om jag inte ska testa ändå... Detta med toalettbesök är ju lite avskräckande förstås. Fast fina flickor går ju ändå inte på toaletten.

Sofie B-C sa...

Så sant med de fina flickorna:)! Fast för oss andra kanske du kan berätta hur det utfaller om du testar just den strumpan!

Jane Morén sa...

Det värsta plagg jag vet är strumpbyxor, de är verkligen inte designade för mig. I såfall får jag åka till Brasilien och köpa mina. Det är mardrömsplagget, speciellt den gång jag var dum och köpa en som hette shapeup. Jag kunde inte röra mig, det kände som blodet stod still.

Annika Estassy sa...

Ha Ha Jane, känner igen detta! Strumpbyxor som ska hålla tillbaka allt som vill puta ut och så kan man till slut varken röra sig eller äta. Tänk vad vi kvinnor pinar oss själva!

Kim M Kimselius sa...

En väninna sa några sanna ord till mig en gång: "Kim, det är inte oss det är fel på, vi är bara födda i fel århundrade!" Så sant! Om ni tittar på äldre målningar är kvinnorna mulliga och har former och är oändligt vackra... eller? Annars hade de väl inte fått hänga där på väggarna i alla konstmuseum över hela världen? Kram Kim

Kim M Kimselius sa...

En väninna sa en gång till mig: "Kim det är inte oss det är fel på, vi är bara födda i fel tid." Och visst är det så. Titta på alla tavlor på mulliga, vackra kvinnor som hänger på museum över hela världen. Om de inte var vackra med sina mulliga (i vårt århundrade TJOCKA KROPPAR) skulle de ju inte hänga där, eller? Kram Kim

Annika Estassy sa...

Jag brukar säga att det viktigaste är att man är frisk i sin kropp och att man lever någorlunda sunt (choklad går inte att var utan!).

Granne med potatisodlaren sa...

Tack för morgonens stora skratt. Jag kan inte låta bli, fast jag är en i målgruppen.

Annika Estassy sa...

Teknikens under! :D