söndag 27 februari 2011

Nyfiken på...


... Maria Ernestam blev jag efter att jag läste hennes berättelse i novellsamlingen Drama Queens - i ett liv nära dig. Jag har nu beställt tre av hennes romaner: Busters Öron, Caipirinha med döden och På andra sidan solen. Det är bara att hoppas att jag tycker om hennes stil...

4 kommentarer:

*P* sa...

Jag har läst bok ett och två. Väldigt annorlunda, men jag tyckte om dem båda!

Annika Estassy sa...

Då borde även jag gilla dem! :)

tankar från mitt fönster sa...

Jag har läst några och hon skriver både bra svenska och spännande romaner. Hoppas det håller i sig. Vissa författare börjar ju massproducera och tappa stilen ibland.
Lycka till med projektet.
:)

Annika Estassy sa...

Tack Kajsastina! Eftersom jag vet att du är en kräsen läsare så kommer nog även jag att gilla henne.