söndag 27 mars 2011

Beroende av skrivarkurser

Jag knarkar skrivarkurser. Inte visste jag att de kunde vara så beroendeframkallande!
Vårens kvällskurs är slut för min del, återstår endast att skicka in en novell på 3 sidor. Jag började trevande att fästa meningar på skärmen utan att ha en aning om vart de skulle ta mig. Men rätt som det var hade jag skrivit ihop 1 258 ord om ett Big Brother hus fyllt med författarwannaben som gör allt för att krossa varandra. Symptomatiskt, eller hur?
Nästa helg ska jag gå en fördjupningskurs ledd av Barbara Voors...

2 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Jag hoppas att din kurs inte var så konkurrensinriktad. Men vilken lycka att få lyssna till och jobba med Barbara Voors. Hon var i Luleå för så där sex år sen. Jag gillade hennes framträdande och samtalet vi hade efteråt.

Annika Estassy sa...

Nej, Eva, vi var väldigt stöttande mot varandra! Kul att du tyckte om Barbaras framträdande, nu är jag ännu mer förväntansfull!