fredag 1 april 2011

Flyg med jättepingviner!

Blev ni lurade idag? Det blev jag! Min bror, som slutade att förvåna mig för länge sedan, skickade ett sms: "Det blir ett enkelt bröllop i morgon och fest i sommar!" Jag messade ett stort grattis tillbaka och tänkte samtidigt att tja, varför inte, de har inte varit tillsammans ett halvt år ens, men känns det rätt så... Klart det var ett aprilskämt och jag blev besviken över att gå miste om en fest i sommar.

Men mest lurad blev ändå I som tyckte att erbjudandet hon fick från ett eventföretag om att få flyga med jättepingviner för bara 495 kr, var det bästa hon blivit erbjuden på väldigt länge. T påstår att jag skrattade i en halvtimme när hon, över ett glas vin ikväll, berättade för oss om jättepingvinerna. Det kanske stämmer, jag skrattade i varje fall så jag grät. På riktigt!

4 kommentarer:

Rose-Mari sa...

1 april när det är som bäst. Det är ju inget skoj med april-skämt om ingen köper dem. Och så är det härligt att få skratta på riktigt :-)

Annika Estassy sa...

Hon kommer att få höra om de flygande jättepingvinerna så länge hon lever! :D

Cecilia N sa...

Om det hade varit simma med pingvinerna ändå ...

Annika Estassy sa...

Men precis Cecilia, det är det som är så underbart - pingviner kan ju inte flyga! Hjärnsläpp...