torsdag 5 maj 2011

Väntar och äter choklad

Jag är hopplös när jag går och väntar på någonting, får ingenting gjort känns det som. Jobbet kräver sitt och där är det inga problem. Men sen, när jag kommer hem... Jag får ingen ro, går runt, surfar runt och skulle säkerligen snaska också om vi nu hade någonting hemma att snaska på. Det har vi aldrig, utom möjligen olika varianter av Lindts choklad. Det räknar jag dock inte som snask utan som livsnödvändig proviant att ta till vid akuta lägen. Som nu.

2 kommentarer:

Unknown sa...

det är är väl inte något gott. Välbesprutat och med dåliga löner och slit för arbetet...

Ta dig förbi Eat! på Tegnergatan och köp lite riktig choklad.

Annika Estassy sa...

Ack Linus, jag är en dålig människa, men jag älskar denna besprutade choklad... Ska dock leta efter bättre, bara för att göra dig glad.