lördag 18 juni 2011

Duggregnig kväll


Det finns något rofyllt över duggregniga Vätökvällar. Vi gör upp en brasa i kaminen trots att det inte är kallt och tänder stearinljus trots att det inte är mörkt. Sedan går jag ut en sväng för att avrätta mördarsniglar, lyssna på göken och försöka se en skymt av kattugglan som häckar i närheten och som låtit vår tomt ingå i sitt revir. I går hade den sällskap av en unge som, oavbrutet pratande, flög runt stugan och landade i våra träd. Jag hoppas att mamman matade den med grannens sorkar.

Mordvapen

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Både fridfullt och mordiskt. Tillbringade själv den regniga kvällen med trivsamt kortspel.

Annika Estassy sa...

Önskar att T gillade att spela kort och spel, bland det bästa jag vet!

Pia sa...

Jag kan komma och spela spel med Dig, det är bland det bästa jag vet också. Speciellt en duggregnig kväll på landet. :)