fredag 10 juni 2011

En valp till farmor?

Vi tycker att farmor ska skaffa sig en hund. Det tycker nog farmor också men hon kommer inte för sig riktigt. Men om vi tar farmor med till uppfödaren och visar henne de valpar som T:s dotter hittat - kommer farmor att kunna motstå dem? Kommer JAG att kunna göra det? Uppvuxen med hundar som jag är och med en ständig och omöjlig längtan efter en egen...

3 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

Visst ska Farmor ha en valp! Den kan du ju låna ibland. Jag har haft många hundar och skulle gärna ha en nu, men i höghus, kanske svårt att uppfostra dem att inte skälla osv. Motion får man och träffa andra hundägare.

Annika Estassy sa...

Visst är det så Kajsastina! Och farmor bor i radhus...

Jane Morén sa...

Nej hur ska man kunna motstå en sådan underbar varelse som en hundvalp! Jag älskar valpar!