fredag 15 juli 2011

Hälsingedagar

Att åka upp till Hälsingland utan ytterplagg och med bara klänningar i bagaget är inte så smart. Jag glömde även att ta med mig toalettsaker. Hittade dock en hårborste i bilen, alltid något, och T hade en extra tandborste att låna ut. Jag tror att min hjärna gått på semester.
Just nu läser jag en mycket dålig bok. Den är ändå  bättre än tidigare böcker av samma författare. Handlingen är kass, språket likaså. Tips till författaren OCH redaktören: ranson och ransonering betyder inte samma sak... Det är även skillnad på när något sker "hela tiden" och "ofta". Och detta med att döda sina darlings och stryka alla onödiga "ju" och "så" - glöm det, gäller inte för den författaren.
Fast vem bryr sig - hon säljer som tusan och jag är inte bitter.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Klart du inte är, bitterhet ligger absolut inte för dig!
Jag brukar inte kasta böcker, men det gjorde jag häromdagen, en så usel deckare att jag inte vill att någon annan ska behöva läsa den, kan det vara ett tips!

Annika Estassy sa...

Hum Eva, kan det vara samma bok? Min vill också tillhöra deckargenren...

Anonym sa...

vem vem vem?

Johan

Annika Estassy sa...

Samma som jag varnade för på FB...