lördag 9 juli 2011

Nya kelgrisar

Saker och ting bara dör ibland. Gummistövlarna som jag trodde skulle hålla i evigheter har spruckit lite överallt och läcker in vatten som ett såll. Inte ens silvertejp rår på skadorna. "Gummit var tjockare och starkare förr", säger expediten som precis sålt mig ett par nya, röda, stövlar. Jag köper dessutom en special spray som ska få dem att hålla i evigheter. Vad en evighet nu är...
T som tröttnat på att höra mig svära som en borstbindare varje gång jag klipper gräsmattan - jag hatar den där elsladden som alltid är i vägen överallt - kommer hem med en batteridriven klippare. Snart ska jag sätta på mig mina nya fina röda gummistövlar och gå runt med den nya fina blåa gräsklipparen som, under av alla under, även klipper kanter. Hur nu det går till.

5 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Praktiska saker som dessutom är färgglada. Perfekt!

Annika Estassy sa...

Japp! :)

*P* sa...

Hm... det där med "klipper kanter" låter ju onekligen intressant...
Härligt röda stövlar att bli glad av!

Annika Estassy sa...

Återkommer så fort jag hitta en rak kant att testa den på. Mina kanter är ganska kurviga annars!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Hoppas batteriet räcker längre än det på min trimmer som laddar ur långt innan jag själv blivit urladdad, irriterande!