söndag 25 september 2011

Projektet har flyttat in i en digitalbox

Jag är ingen Jeanne d'Arc, jag hör inga röster. Däremot ser jag scener, och när de visar sig är det bara att börja skriva, även om klockan är halv två på natten. Först när allt är nedskrivet typ tre timmar senare, kan jag somna om. Inte särskilt praktiskt men vad göra? Projektet har nu så pass många sidor att jag måste förvara det säkert. Det blev ett Dropbox-konto för Marie, Niklas och de andra. Det vore jobbigt om 332 768 tecken slarvades bort.
Jag läste ett avsnitt som jag tyckte var roligt för T. Han skrattade inte. Jag läste samma scen för L, 38 år och kvinna. Hon skrattade. T kan gå och dra något gammalt över sig.

5 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det kan väl aldrig nog poängteras. Hitta din publik :)

Anonym sa...

Du har väl även en extern HDD för backup hoppas jag.

johan

Annika Estassy sa...

Precis Anneli, man ska inte kasta pärlor åt svin! :)
Öööh, Johan - Qué?

Rose-Mari sa...

Håller med Johan. Diskar man bara pluggar i, utan att behöva lära sig hur det funkar, finns att köpa.

Annika Estassy sa...

Hängslen, livrem och extern disk alltså!