söndag 13 november 2011

Tänka är silver, tjuvlyssna är guld

Det blir inte mycket skrivet just nu. Jag skulle kunna skylla på tidsbrist utan att ljuga det minsta, men sanningen är dessutom att jag vill vänta tills jag fått respons på den första delen av projektet. Är jag rätt ute eller har jag fått det mesta om bakfoten? Den 8 december vet jag - det är då jag ska träffa min PT Elisabet och få min dom. Tills dess begraver jag mig i arbete (tar det aldrig slut?) och romanläsning (varför tar det slut?). Däremellan ägnar jag mig åt tankeverksamhet och tjuvlyssning. Tjuvlyssnandet går lätt - många talar så högt om sitt privatliv att färdiga dialoger serveras på silverfat. Tankeverksamheten däremot håller mig vaken om nätterna. Måste sluta tänka. Just det - tjuvlyssna mer och tänka mindre.

Inga kommentarer: