lördag 24 december 2011

Nu tändas tusen juleljus...

Så var den då här, den goda julen.
Välkommen!

 Och sillsalladen har hittat hem.
Någon annan julmat behöver jag nästan inte.

5 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Ser gott ut i den vackra skålen. En riktigt god och fin jul till dig! Kram från Monika

Karin sa...

God juldagskväll, Annika! Vilken fin sillsallad i sin perfekta sillsalladsskål - fast den får mig att tänka på en reklamslinga som gick väldigt ofta på amerikansk TV när jag var där: "I can't beleive I ate that whole thing!" Det var någon Losec-reklam. Jag menar: om du är den enda i familjen som äter sillsallad så blev det en rejäl portion för dig. God fortsättning i alla fall!

Annika Estassy sa...

Mycket sillsallad blir det! Men mirakel av alla mirakel - maken och dottern tyckte om den och åt de också!

tankar från mitt fönster sa...

God Annandagkväll!
Sillsallad hade vi inte i år. Det är bara jag som älskar det, men jag kanske hackar en liten sats till nyår. Vackert upplagt!
Tänkte bara kommentera det du skrivit om tidigare ang Menières sjukdom. Som du vet, är jag mycket äldre och nu, med facit i hand, har jag haft haft ca tio sådana, fast de första trodde vi var lågt blodtryck. Det är mycket obehagligt och beror ju på balans i innerörat. I mitt fel har det varit stressrelaterat. Hoppas att du kan vara ledig veckan före nyår!

Annika Estassy sa...

Märkligt, Kajsastina, men jag hör allt fler som känner drabbade eller som själv drabbats! Då talar vi inte om kristallsjukan utan om just Menière. Just nu känns det ok men tinnitusen som kom i dess kölvatten verkar inte försvinna tyvärr.