söndag 4 december 2011

Nöjd men så trött


Och så var det skrivarkursdags igen. Bara för att det är så roligt, absolut inte för att jag har en massa dödtid att fylla. I dagarna två har författarna Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck inte bara gett oss en massa värdefulla skrivtips och fått att skratta ofta och hjärtligt, utan även berättat om hur bokförlag tänker och arbetar. Lisa och Johanna, skriver för övrigt en bok ihop. Om den processen berättar de på bloggen Inte nu.

Jag skulle så gärna sätta mig på direkten och fortsätta med mitt eget projekt men jag har ett studieprogram som väntar på att redigeras; manuslämning i morgon bitti. Jag längtar verkligen tills denna osannolikt arbetsamma höst är över. Jag vet att jag har en grym arbetskapacitet men t.o.m. jag har en gräns. Fem timmars sömn natt efter natt, värkande axlar och nacke och en känsla av att börja tappa fokus är ett säkert tecken på att jag behöver ta det lugnare. Frågan är väl bara - när sjutton ska jag hinna göra det?

Inga kommentarer: