torsdag 19 januari 2012

225 års kalas

Det är just nu, mitt i vintern, som sommarledigheten ska planeras. I år inträffar ett antal jämna födelsedagar i vår familj. Jag blir ett halvt sekel (!), min dotter ett kvarts sekel, min mamma 3/4 dels sekel. Dessutom blir T:s dotter myndig.
Vi har talat länge om hur detta ska firas. Ett tag var jag inne på en resa till Martinique eller Guadeloupe. Men så tänkte jag om; varför gå över ån efter vatten? Klart vi ska åka ner till Languedoc där pappa bor. Också han fyller ju 75 i år!
Efter en hel del nätsurfande hittade vi detta. Ett hus som rymmer oss alla om vi vill, mitt inne i en medeltidsby och med ett par kilometer till havet.
Nu väntar vi på att få hyresavtalet. Måtte inte vår bokning försvinna på vägen ...
3 kommentarer:

Ingerun sa...

Ser trevligt ut!

Granne med potatisodlaren sa...

Grattis till alla möjligheter till fest och familjesemester. Vilket härligt hus.

Annika Estassy sa...

Vem vet, jag kanske får lite skrivet där! Och om inte blir det definitivt mycket läst ...