tisdag 10 januari 2012

Magnetröntgen och 430 ord

Jag är ingen hypokondriker, verkligen inte. Men det där med att röntga hjärnan - är det verkligen nyttigt? Jag menar - hade man inget konstigt i skallen innan lär man väl få det efter att ha legat och strålats i 20 minuter. Sköterskan påstod att det var radiovågor som sköts in och inte röntgenstrålar.
Jag googlade naturligtvis upp det och det stämde.
"Kanske att jag är lite hypokondrisk i alla fall för nog känns det märkligt i huvudet", säger jag till T.
"Släck och sov", säger han.

Apropå ingenting - 430 ord ikväll. Måste bero på det där radiovågorna ...
Ja, ja, jag ska släcka nu.

4 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Ja, vem vet vad de där radiovågorna kan dra med sig in i hjärnan. Hoppas att det är något bra :)

På tal om röntgen så hoppas jag att du mår bra!

Granne med potatisodlaren sa...

De 430 orden igår var en bedrift om du är orolig efter turen genom magnetröntgenapparaten. Jag tycker också att den undersökningen är skrämmande. Antagligen för att vi är maktlösa och för att vi inte begriper. Hoppas att du får det svar som du vill ha.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Alltså magnetkameraröntgen, det är något av det mer obehagliga jag gjort. Att ganska oförberedd skjutsas in i ett rör... jag fick klaustrofobisk panik och klarade det bara genom att visulisera att jag var på min ö...

Annika Estassy sa...

Jag har inte vett att vara orolig faktiskt och trots oljudet i maskinen (hade hörselskydd men ändå)somnade jag!