fredag 10 februari 2012

Respons

Min lektör/coach återkopplade medan jag frös i Litauen. Tio manussidor hade jag skickat henne och hon verkar vara nöjd med mig, vill att jag skickar fler sidor nästa gång. Vilket inträffar nästa vecka redan.
Hon vill att jag tätar vissa delar av texten, komprimerar och skrotar varje liten onödig och tom formulering, detta för att få fram dramatiken i situationen jag beskriver. Jag ska jobba mer metodiskt mot höjdpunkten i scenen, sandpappra den. Hon har givetvis rätt, jag visste det innan hon påpekade det men behövde ändå få det bekräftat.
Hon lider med en av mina karaktärer och tycker att en annan är en riktig apa. Bra, det var precis den känslan jag ville få fram.
Min text lever, den gör min lektör hungrig, törstig, ledsen och arg.
Yes!

4 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Härligt med bra respons. Lycka till med fortsättningen.

Granne med potatisodlaren sa...

Vad kul att det går så bra och framåt.

Monika Häägg sa...

Härligt när texten "går fram" och läsaren ser det man tänkt skall kännas:)

Annika Estassy sa...

Nu längtar jag verkligen efter att bli klar. Vilket jag blir denna helg. Basta.