lördag 11 februari 2012

SLUT

Efter ett maratonpass på 2,811 ord, mer än vad självaste Stephen King enligt egen utsago brukar klara av på en dag, är jag nu klar. KLAR! Hela min berättelse om Marie, Niklas, Ylva och de andra finns på pränt. Drygt ett år har det tagit men nu är jag ta mig sjutton i hamn.
Återstår redigeringsdelen, hundra arbetstimmar säkert, men det vill jag inte tänka på just nu. Jag ska istället berätta för alla som vill, och även för dem som inte är intresserade, att jag är klar. Sedan ska jag skicka en ny bunt med sidor till min coach.
Det är nu det börjar ...

6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Grattis! Så otroligt bra jobbat.

Karin sa...

Grattis! Ja, det är nu det roliga börjar – att redigera sin egen text är den bästa delen av skrivandet.

Annika Estassy sa...

Håller med er båda - bra jobbat och kul med redigeringsfasen. :)

Åsa Hellberg sa...

Heja!

Din bok är betydligt tjockare än min. Jag landade på 75 tusen ord till sist.

Annika Estassy sa...

Tack Åsa - fast dina ord var efter redigeringen, vi får väl se hur många ord som återstår när jag tvingats döda mina darlings ...

Jane Morén sa...

Wow, du är uthållig och målmedveten. Verkligen spännande vad du åstadkommit!