onsdag 15 februari 2012

T läser mitt manus

Modigt eller dumdristigt?
Han tillhör inte målgruppen.
Han är en mycket van och flitig läsare.
Han brukar säga vad han tycker.
Jag har lytt Stephen Kings råd - skrivit med stängd dörr. Endast min lektör/coach har fått läsa hela manuset under skapelseprocessen. Nu är jag inne i redigeringsfasen och gör återigen som Mr King råder - öppnar min dörr och låter några utvalda tycka till om min text. T, bland andra.
Läskigt.

5 kommentarer:

Boktjuven sa...

Läskigt men roligt?

Åsa Hellberg sa...

Jag tror att det är smart.

Annika Estassy sa...

Första kommentaren: "Det här är riktigt bra, mycket bättre än jag trodde." Ett uttalande jag skulle kunna anlysera fram och tillbaka ...

Anneli Stålberg sa...

Spännande! Hoppas att du får bra respons.

Annika Estassy sa...

Hoppas jag med! :)