måndag 19 mars 2012

Hans kamp


Alla kämpar med sitt. T kämpar med franskan. "Ett omöjligt språk", tycker han. Förstår inte alls vad han menar, jag lärde mig franska redan som nollåring och det gick så bra så.

4 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Såg du Depardieu igår när han avrättade franskheten och sa att det han inte står ut med hos fransmännen och hos Strauss -Kahn i synnerhet är deras arrogans... Jag tänkte på mina Pariskompisar som på fullt allvar trodde att jag skulle börja prata franska bara jag kom fram till gare du Nord. Hur tänkte ni då frågade jag och då svarade de att det kunde ju inte vara så svårt att fatta.

Hoppas att det går bra för T. Det är ju så mycket roligare att resa när man kan språket.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Han får väl som belöning lyssna på våra franska Spotifylistor?

Kati sa...

stackarn, jag tyckte också franska vaR jobbigt ( i skolan). Italienska (några år senare) var en helt annan femma . :)

Annika Estassy sa...

Han sover med Spotifylistorna i öronen och hoppas att språket ska fastna i sömnen Eva! :)
Nej Eva - missa Depardieu tyvärr! Men faktum är att även fransmän tycker att franska är svårt.
Katarina - härligt att kunna italienska också!