torsdag 10 maj 2012

En regnig kväll på andra sidan balkongen

 
 

Middag på Backstugan och häggen har slagit ut. Grönskan, odlingarna som trädgårdsgruppen fixat, lökväxterna, fruktträden ... Det är därför jag inte vill bo innanför tullarna. Det, och att slippa snurra runt i en halvtimme för att få tag i en p-plats.

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Inte jag heller. ÄLSKAR min förort.

Annika Estassy sa...

Suburb lovers!

tankar från mitt fönster sa...

Inte heller så dumt att bo vid Edsviken. Det har hänt saker på din blogg! Mycket snyggt! Jag läser din blogg men kommenterar inte så ofta. Härliga vårbilder!
Trevlig helg!

Kati sa...

Jag älskar min innerstad. Men så har jag inte heller problemen med var jag ska ställa bilen. (Jag har ingen) Dessutom finns det en grön och fin innergård och 3 parker i närheten :) (Som JAG inte behöver ta på mig ansvaret för att vattna och underhålla! Bara det. ;) )

Annika Estassy sa...

Spelar ingen roll var man bor, så länge man trivs! :)