lördag 2 juni 2012

Hjälp - snart femtio!

T fyllde 49 förra helgen och fick en ågrenattack vid tanken på att den där magiska 4:an skulle försvinna om ett år. Min 4:a försvinner i september redan. Jag börjar vänja mig vid tanken, den känns inte lika overklig längre. Men den bild jag har av mig själv diffar fortfarande med den som kameran återger. Shit, jag ser ju GAMMAL ut!
Nu är tillvaron så finurligt ordnad att synen brukar bli sämre med åren. Det tackar jag för. De dagar jag känner mig extra gammal räcker det att jag tar av mig glasögonen. Allt blir disigt, rynkorna försvinner och plötsligt ser jag ut som jag känner mig.
Ska tipsa T om det nästa gång han krisar.

11 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jag fyller inte femtio förrän i oktober. Får väl ändå skatta mig lycklig över att jag är halvblind.

Spännande med Kabusa! :D

Annika Estassy sa...

Ha ha, halvblind är mycket bra i vår ålder!
Ja, Kabusa ÄR spännande! Jag håller mina egna tummar. Tårna också, för säkerhets skull.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Födelsedagar kommer och går, inuti är man likadan. Man överlever, jag lovar!

Annika Estassy sa...

Tack Eva, ska hälsa T det! :)

Evas blogg sa...

Ja nog överlever man allt. Även om kroppen blir lite stelare :)

Åsa Hellberg sa...

Jodå *smackar lite förtjust*, det är inte så dumt med 50 ändå.
Det är lite "flytta på dig" över det faktiskt.

Ebba Range sa...

Men va f*n - ja, ursäkta men att bli femtio är bara på plussidan på ALLA sätt - fråga mig som varit där för ett braaa tag sedan.

Det blir en "viss" skillnad vid fyllda 60 - så passa på och njut fram tills dess ... det gjorde jag ... provade på helt nya saker och jag ångrar mig inte på något sätt ... jo, jo ... med facit i handen ser det ut som om det gick åt skogen ... men jag ångrar mig inte ... inte ett dugg ...

Dra nu åt alla spakar och gläds åt varje dag ... och fortsätt med det!

Annika Estassy sa...

Du har så rätt så. Det är ju nu ALLT ska hända. Eller nästan då.

Anneli Stålberg sa...

Det verkar vara ett gäng femnollor på gång i år. Själv går jag över den mållinjen i juli :) Det blir bra, för trots allt, vad skulle vara alternativet :D

pernilla sa...

För övrigt ser du inte alls gammal ut, jag ser en mycket vacker och tidlös kvinna. Så det så !

Annika Estassy sa...

Du är snäll du Pernilla. Jag ska komma ihåg dig i mitt testamente. :)