tisdag 5 juni 2012

Simultanläsning

Detta med att göra flera saker samtidigt ... Just nu drar jag omkring med sex olika romaner i bagaget. Jag går ingenstans utan att ha en bok med mig. Och kan jag inte ha en bok med mig har jag en laddad i mobilen. Ifall jag skulle vara sysslolös en stund, åh hemska tanke!
Varför så många böcker på en och samma gång? Tja, säg det. Kanske för att böckerna är många och livet kort.


Hotellet ... läser jag då och då. Ängeln läser jag måndag- och onsdagkvällarna. Ska träffa Eva nästa vecka och vill ha läst ut hennes bok tills dess.


Baddaren läser jag på tunnelbanan, till och från jobbet. Allt eller inget ska vara utläst till nästa vecka när Breakfast Book Club träffas igen. Den håller mig sysselsatt tisdag- och torsdagkvällarna.   


Drömbokhandeln är min helglektyr, en chokladpralin jag njuter av långsamt så att den inte tar slut för fort.
Borta bäst är on hold just nu. Den ligger på nattdukshyllan i stugan på Vätö. Inte bortglömt, inte alls, men just nu känner jag inte riktigt för att läsa ut den.

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Men hur kan du hålla ordning på allt du läser? Själv klarar jag en åt gången, och allra helst vill jag läsa den från pärm till pärm på en dag.

Annika Estassy sa...

Jag kanske har en konstig hjärna?

Anneli Stålberg sa...

Oj vad många härliga böcker, men hur håller du ordning på allt. Själv har jag fullt upp med en bok i taget : )

Pernilla Alm sa...

Vilket roligt system! Och jag instämmer, jag skulle också ha svårt att hålla så många igång samtidigt. max för mig är nog fyra. Jag körde två på jobbet, en i bilen och en på kvällen i sängen. Det är tillräckligt. Plus att skriva egen bok. Men du, jag älskade Baddaren och Borta bäst. Älskade!

Annika Estassy sa...

Gillar också Baddaren men Borta bäst är som sagt on hold så länge. Däremot kommer jag inte att läsa ut Allt eller inget, den är för illa skriven och jag är egentligen inte intresserad av ämnet heller.