onsdag 4 juli 2012

T:s semester börjar nu och ordningen är återställd. Jag är inte gräsänka längre. Jag får inte sitta i bästa hörnan, jag har ätit mer än jag borde och jag kan inte breda ut mig i sängen som jag vill. Jag gillar att vara helt ensam ibland, utan att tala med någon. Ensam med mina tankar. Sen får jag krupp. Nya manuset snurrar runt i skallen men jag liksom fastnade i perspektivträsket. Men så skrev jag ihop en snutt som jag testade på min skrivargrupp. Förstår man? var frågan. Jodå. Bra, då fortsätter jag på samma vis.

2 kommentarer:

Kati sa...

Awww. "Ordningen är återställd." vad fint! Romantiskt, också. :)

Annika Estassy sa...

Jag hann inte få krupp denna gång i varje fall. Men jag får mer skrivet när jag har folk omkring mig än när jag är helt ensam. Jag tror att människor (och regn!) inspirerar mig.