torsdag 30 augusti 2012

Superreleasefest

Jag var på releasefesten för Simona Ahrnstedts nya romance - Betvingade - ikväll.
Det var superfint ordnat i superläckra van der Nootska palatset och jag träffade supertrevliga människor och hade superskoj trots att jag luktade svett och hade superont i fötterna efter en stressig arbetsdag i inte allt för ortopediska skor.
Heter det ortopediska skor?
Och Simona var snygg och smart och välformulerad och proffsig. En stjärna, helt enkelt.

Kvällen var för kort, det fanns massor av människor jag hade velat tala mer med. Äntligen fick jag träffa supertrevliga Åsa Hellberg (snyggtjejen till vänster alltså, hon till höger har jag ingen aning vem det är) som skrivit Sonjas sista vilja och snart kommer ut med Sonjas hemlighet. Åsa är supercool. Och har lugg.

I den supergenerösa goodie bag som Damm Förlag gav oss fanns bland annat Boken och fotkräm. Boken började jag läsa på tunnelbanan (nej, jag orkade inte följa med ut på ett glas vin som någon vänlig själ föreslog) och fotsalvan invigdes så snart jag kommit hem och sparkat av mig mördarskorna.
Nu måste jag tänka på skönhetssömnen. Godnatt.

Inga kommentarer: