onsdag 19 september 2012

Författarmingel med Bra Böckers

Ikväll bjuder Bokförlaget Bra Böckers på sensommarmingel på Fotografiska för att fira att Åsa, Dag och Christer har släppt nya böcker. Det blir en kväll i maktens, romantikens och kunskapens tecken. Härligt, härligt.
Åsa tänker måla naglarna. Jag tittar ner på mina och inser att jag får nöja mig med ett par drag med nagelfilen. Å andra sidan kommer ändå ingen att se mina naglar, vi kommer alla att vara fokuserade på Författarna.

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Välkommen!
Ps, jag får inte mina bilder att ligga ihop så där. Hur gör man?

Annika Estassy sa...

Jag brukar klicka och dra bara och markera att bilderna ska centreras. Beror lite på om du jobbar i det gamla eller nya Bloggerverktyget. Jag har det nya.

Ninas skrivarlya sa...

Vad kul! Då kanske vi ses där! :)

Åsa Hellberg sa...

Jag har också det nya, jag får försöka igen. Tack!

Anneli Stålberg sa...

Lyckliga du, jag hoppas att det var riktigt trevligt!