tisdag 6 november 2012

Fat Molly

Jag blev erbjuden av bokutgivaren Vulkan att läsa och recensera "Fat Molly - Jakten på lyckan (och kilona)" av Hilde Schjölberg Flink.
Enligt Hilde har hon skapat en ny stil, Livsstil-lit:

“Min bok tillhör varken romangenren eller chicklitgenren utan något däremellan. Jag fick helt enkelt skapa en helt ny genre: livsstils-lit. Livsstil i betydelsen en människas sätt att leva, och lit från litteratur. Livsstils-lit omfattar böcker om karriär, hälsa, bostad, relationer och familj, men också utveckling och sökande som är en del av vårt liv.“

Omslaget är väldigt ... rosa. Jag antar att det signalerar något.

2 kommentarer:

Hilde sa...

Hej Annika, sökte lite på min bok och kom in på din sida:). Läste du någon gång min bok Fat Molly? Kram Hilde:)

Annika Estassy sa...

Hej Hilde, visst gjorde jag det - den var inte alls svår att ta sig igenom. :)
Däremot kände jag inte att jag tillhörde målgruppen för den, hade med andra ord svårt att relatera till Molly och till konceptet. Men onekligen en spännande tanke att blanda romanformen med livsstilslitteraturen.