tisdag 27 november 2012

Jul?

Det där med julen ... Usch.
Att gå ner till källaren och börja rota runt efter stakar och stjärnor, virra ljusslingor kring balkongräcket, dricka glögg och äta pepparkakor en pepparkaka går väl an.
Olika sillar och skinka med fransk senap på är inte heller så dumt.
Till och med att köpa presenter gillar jag. Nästan bättre än att få faktiskt. Vilket inte betyder att ni ska strunta i att ge mig julklappar, då blir jag nog lite besviken ändå.
Och mamsen och hennes snälla hund kommer ner från Hälsingland och ska bo några dagar i gästrummet.
Barnen dyker upp och det blir säkert jullunch hos söta svärmor som vanligt. Sedan ska vi läsa och lösa korsord och titta på teve.
Kanske att jag skriver en rad eller två.
Okej då, jag kanske gillar julen lite trots allt. Men julgran - snälla, kan jag få slippa ha en julgran i år?

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Älskar jul, älskar att ge julklappar (och att få), älskar att ha min familj omkring mig och hoppas alla vill sova över som förra året, bäddar överallt. Nu är julen ännu ljuvligare med Milton!

Anne Jonsson sa...

Nix, julgranen ska fram - i år igen! :-) Och vilket fantastiskt jobb du gjorde med din bok. Kanonbra jobbat! Jag vet inte om jag skulle orkat sitta 30 timmar i ett streck, fast om man är tvungen så går det säkert.
Vad är det för typ av manus du skrivit?

Annika Estassy sa...

Det låter härligt när du beskriver det Eva! Dock inget för mig, jag blir superstressad av att ha bäddar i hela lägenheten! :)
Anne - jag sov ett par 5 timmars pass också. :)
Jag kallar genren för feelgood!