måndag 19 november 2012

Ketchupeffekten

Ketchupeffekten ni vet - först ingenting i evigheter och sedan allting på en gång - det är vad jag upplever just nu; Ytterligare en veckotidning har bett mig skicka in en novell för påseende vilket känns fantastiskt.
Nu måste jag nog prioritera och jag tror att det blir bloggeriet som får stryka på foten.
But I'll be back ...

3 kommentarer:

Kati sa...

Grattis, det är ju fantastiskt!!! Såklart vi förstår, glöm bara inte att berätta var vi kan läsa dem! :)))

Åsa Hellberg sa...

Hurra, vad roligt!

Anonym sa...

Tjena hej vad roligt! Min farmor (från DK) sade alltid att bara man väntar länge nog så flaskar sig saker. Lite samma ord som ketchupeffekten, men i DK så flaskar sig saker.
Grattis till flaskandet! Verkligen grattis. Nu rullar bollen och jag ser fram emot releasefesten. Har fortfarande den där lilla svarta i garderoben. Säg bara till i tid så jag hinner träna mig in i den... :-)