torsdag 22 november 2012

Kom-ihåg-lista

Att göra:
  • Leverera ett stycke romanmanus till Kabusa inom två veckor (på begäran).
  • Leverera två noveller till Året Runt för publicering nästa termin samt en följetong till hösten (på begäran).
  • Sätta mina vänner på vänt.
  • Inte glömma att sova ibland.
  • Inte glömma hur kul jag tycker detta är.
  • Inte glömma att tacka T som hela tiden stöttar och hejar på (på begäran).
  • Inte glömma att tacka T för att han tar hand om handling, matlagning OCH disken (på begäran - igen).
  • Inte glömma att tacka T för att han korrläser och kommer med synpunkter (sista begäran - nu får det räcka)
  • Tjoha ibland.
  • Tjoho!

6 kommentarer:

Ebba Range sa...

Tjohejsan! (på begäran:))
LYCKA TILL med allt!

Åsa Hellberg sa...

Tjoho!!

Anonym sa...

att jobba är inte att tänka på ser jag :)

johan

Annika Estassy sa...

Det har jag Outlook som påminner mig om. Om och om igen. Jösses vad den där Outlooken plingar jämt och ständigt! "Har ni bokat tid?" väser jag så fort en medarbetare försöker sig på ett spontant möte. Kan det vara därför som jag glömde smartfånen på jobbet idag? Freud skulle säkert haft en teori om det ...

Anne Jonsson sa...

Så spännande med både noveller och manus. Du är verkligen kreativ och handlingskraftig. Heja heja. Håller tummarna för att du hinner allt och att det blir så bra som du vill att det ska bli. Visst är det tur och bra att vi har någon som hjälper och stöttar och pushar oss. Och korrläser. Min man är nog min bästa kritiker, han ser de där sakerna inte jag ser och sätter tummen i ögat direkt. Ibland är det hårt men det blir så mycket bättre sedan.
jag ska snart skicka in mitt manus tillen lektör, bli också spännande!

Annika Estassy sa...

Hurra för alla dem som stöttar oss! Vad kul med lektörsutlåtande. Och spännande ...