fredag 9 november 2012

Människor som väcker det sämsta i en

Det finns människor som väcker ens sämsta sida.
Katrin Zytomierska är en av dem.
Man skulle kunna säga att jag avskyr den offentliga Katrin Zytomierska. Människan bakom varumärket känner jag ju inte. För Katrin Zytomierska är ett varumärke, det måste man komma ihåg när hon provocerar och försöker växa genom att trampa på andra.
Tyvärr känner jag  inte till vad Katrin Zytomierska är känd för, vilka stordåd hon åstadkommit. Det har gått mig förbi. Någon som vet?

Men så finns det människor som har värdighet. Jag älskar det ordet. Om värdighet skriver Simona på sin blogg. Läs det inlägget! Att Simona är klok - det visste jag redan. Men att det finns människor med så mycket värdighet som Josephine - det trodde jag knappt. Det finns nog hopp om mänskligheten, trots allt.

2 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det gjorde Josephine riktigt snyggt!

Anonym sa...

Jag vet och kan berätta vid tillfälle, men det går ut på typ ingenting.

johan