måndag 31 december 2012

Nu ska granen ut, ut, ut.

Jag såg You've Got Mail igår kväll, säkert för tionde gången. Och jag grät en skvätt, säkert för tionde gången.
Resten av denna dag ska jag tillbringa vid datorn, klädd i min morgonrock, och inte sticka ut näsan utanför lägenheten förrän det är dags att ge sig iväg till goda vänner för att skåla in det nya året.
T har bestämt sig för att klä av granen, han står inte ut med barren längre och vill inte börja det nya året med ett dött träd i hemmet. Klokt. Ska be honom köpa ett fång med tulpaner också. Som det dripp droppar utomhus är det väl nästan vår nu, eller hur?

3 kommentarer:

Ingerun sa...

Nästan! Gott nytt år!

Kati sa...

Jaa, hoppas våren kommer nu! Gott Nytt År Annika!

Annika Estassy sa...

Detsamma till er, söta ni! Kati - jag kan inte sluta tänka på det där aprikos- och nötbrödet ... :)