fredag 14 december 2012

Plåtad

Plåtad av Magnus Fond. Det är vad jag kallar för egoboost! Till saken hör att jag hatar att bli fotograferad. Så fort en kamera kommer fram förvandlas jag till en saltstod. Dessutom får jag dubbelhakor och konstiga tänder. Alltid.
Men med Magnus som fotograf blev det plötsligt kul att flirta med kameran.
Inte vara sur nu, T, det var bara med den jag flirtade, jag lovar.

11 kommentarer:

Nina sa...

Jag har numera en ren reflex att räcka ut tungan så fort en kamera kommer fram. Om man VET att man blir ful på bild kan man lika gärna bli rolig-ful.

Annika Estassy sa...

Bra tips!

Kati sa...

Haha, låter som om du hade roligt. En flirt med en kamera är ju harmlöst.

Anonym sa...

Bollen är i rullning märker jag! Superkul! Ska bli spännande att följa din utgivningsresa!

Annika Estassy sa...

Detsamma! Se till att skriva klart nu ...

Ebba Range sa...

Förstår hur du menar - så där känner jag också i vanliga fall. Särskilt efter att hamsterpåsarna ramlat ned och hänger längre ned än hakan. Jag känner inte igen mig själv - har aldrig sett ut så där förr ...

Men ett fotoproffs kan fixa och trixa med ljuset som tur är ... ska bli spännande att se resultatet av ert gemensamma arbete sedan.

Annika Estassy sa...

"Regissera mig", sa jag till honom och det gjorde han. Det är det jag tycker är så svårt, att veta vad jag ska göra framför en kamera. Sedan litar jag på att han hittar min mest fördelaktiga vinkel, vilken den nu är.

Karin sa...

Och VAR är bilderna?

Annika Estassy sa...

Det undrar jag med, Karin! Nästa vecka borde vi veta ...

Anonym sa...

jag tycker mycket om fotot av dig som du hade när du gästbloggade hos Simona. Där ser du så konstnärlig ut, me like a lot.

Tror dock att dessa kommande bilder blir helt annorlunda stuk på, men helt säkert bra! Vill se!

Annika Estassy sa...

Instagram kan ibland göra underverk ...