måndag 17 december 2012

Träff med skrivtjejerna

Jag träffade mitt skrivargäng ikväll.
Vältrade mig i självömkan och katastrofscenarion (detkommeraldrigattblinågonbokochomdetblirdetkommeringenatttyckaomdenochfolk kommerattifrågasättaenmassaochvaraKRITISKAprecissomjagvaritkritiskmotandrastackars författaresomgjortsågottdekunnat).
De skrattade.
Nu är jag glad igen.
Tjoho!

11 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Tjoho! Klart du ska vara glad, det kommer att gå alldeles utmärkt alltihop.

Kati sa...

haha, låter härligt! Tur att du har skrivtjejerna! :)

Anonym sa...

Härligt. Kan du smitta av dig lite...?

Annika Estassy sa...

Eva- fika i Sthlm nästan när du vill!

Åsa Hellberg sa...

Skrivvänner är guld värda!

Anonym sa...

Jag kommer till Sthlm nästan när jag vill

Hanna Lans sa...

Jag måste skaffa mig ett skrivargäng. Verkar guld värt!

Annika Estassy sa...

Att kunna tala i timmar om en enda sak - skrivandet och allt som där hör till (vilket blir ju många flera saker än en men ändå) - är otroligt kul. Vi är 8 st i vårt gäng och vi lär oss massor av varandras mycket olika sätt att skriva. Inte är det fel på bredden heller, allt från dikter till SF och fantasy via skönlitterär prosa, deckarkomedier och feelgood.

Anonym sa...

Det är klart att det kommer bli bra med din bok och du verkar ha glömt en sak ... Man KAN INTE mer än att göra sitt bästa och det är good enough liksom. Utveckling och förbättringar lär sedan komma för varje bok framöver.

Helt övertygad är jag om att din debut kommer vara mycket läsvärd!
Så nu ska du bara fortsätta vara glad! :-)

Annika Estassy sa...

Problemet är att jag ställer skyhöga krav på mig själv, alltid. Good enough är aldrig tillräckligt good enough. Men det blir nog bra det där. :)

Ebba Range sa...

Vad glad jag blir att allt känns bra igen!