söndag 6 januari 2013

Berättelsen om Pi

Berättelsen om Pi är en poetisk, vacker och helt magisk film som fick mig att gråta och som måste ses i 3D. Jag är rejält imponerad och tagen av djupet i berättelsen, av effekterna, av symboliken. Måste nog läsa boken för att se hur författaren Yann Martel byggt upp sin historia. Kan verkligen romanen få mig att känna lika mycket som denna fantastiska film?

Och apropå manus har jag precis mejlat iväg ett genomredigerat Solviken till förlaget. Har petat MASSOR. Lagt till istället för att stryka vilket kändes underbart. Jag var inte riktigt färdig ändå. Det är jag nu och jag tror att det blev bra.

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hurra och grattis!

Anneli Stålberg sa...

Åh, vad kul! Jag tycker att boken är underbar och var mycket fundersam över hur det skulle vara möjligt att göra en film av den. Nu vill jag se den genast! Vad härligt att det går så bra med ditt manus.

Nina sa...

Och vi som inte gillar 3D? Kan den vara fantastisk ändå...?

Bra jobbat också! Ett steg närmare utgivning. Du borde fira lite!

Annika Estassy sa...

Den är säkert fantastisk även utan 3D men här tillför verkligen 3D någonting eftersom berättelsen är så visuell. Läste någonstans att författaren var tveksam till om det gick att överföra bilderna han hade i huvudet till den vita duken men han lär ha blivit mycket nöjd.
Fast det går att läsa boken också! :)