tisdag 29 januari 2013

Sista rycket

Jag har duschat, klätt på mig och pussat T hejdå.
Nu börjar min semesterdag och jag tänker varken svara i telefon eller på jobbmejl. Sorry.
Dagen ska istället tillbringas i fåtöljen ovan tillsammans med en manusbunt på 312 sidor. Sista redigeringsomgången väntar innan Solviken seglar vidare för sättning. Min bok är på väg att bli en bok. På riktigt. Och jag har separationsångest, prestationsångest och stressångest.
Det blir en bra dag det här.
Klara, färdiga ... GÅ!

5 kommentarer:

Nina sa...

Heja, heja, heja!!!

Ingerun sa...

Kul! Heja heja från mig också!

Granne med potatisodlaren sa...

En superbra dag med tre sorters ångest!? Vad du har jobbat och slitit och lyckats. Grattis! Ha en alldeles underbar redigeringsdag.

Ebba Range sa...

Hejar på!

Kati sa...

You can Do it!!! Heja, heja.