torsdag 21 februari 2013

Ett annat sorts liv ...

Det är inte alltid jag läser Båtliv när den dimper ner i brevlådan. Men nu råkade jag bläddra i den och se vad jag hittade - en artikel om Ann Ljungberg, en av mina skrivarkursledare. För tio år sedan lämnade Ann och hennes man Sverige för ett liv i solen. Alla som någon gång drömt den drömmen räcker upp handen!

4 kommentarer:

Jane Morén sa...

Gärna ett friare liv, jag är sjösjuk så båt är inget för mig att leva på. Men det räcker bra med ett litet hus vid Medelhavet med en gullig trädgård och en vindlande stig skuggad av olivträd ner mot en egen skyddad strand:)

Anonym sa...

Nämen! Vad skoj, det reportaget vill jag också läsa! Är det i senaste numret av Båtnytt?

Annika Estassy sa...

Jane- vill också!
Anna - ja, senaste Båtliv. Feb nr.

Boktjuven Ingerun sa...

Min hand stannar nere :), men kul att de hade reportage om henne i en båt-tidning.