fredag 1 februari 2013

Jag är till salu

Först skriver man ett romanmanus - det är steg ett. Sedan ska ett förlag nappa - det är steg två. Steg tre är att få bokhandlarna att beställa in boken, och det utan att de läst en endaste rad. Det är alltså nu som romanen - och författaren - ska säljas in. Det är sånt som förlaget sköter åt en, tack och lov. För jag har ju fullt upp med annat och skulle dessutom aldrig våga beskriva  mig själv som en blandning av Lucy Dillon och Helena von Zweigbergk.

5 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Även uppförstorat var det svårt att läsa, men jag gjord'et! Härlig text som andas positivitet, det gillar jag!

Annika Estassy sa...

Fusk, Hanna! :D Synd att du inte är bokhandlare ...

Kati sa...

tjohoo, grattis!! och jag förstår dig, det är sådana liknelser man aldrig skulle våga dra själv.
*börjar undra vad jag själv skulle beskrivas som* Ser verkligen fram emot att få läääääsa! jag brinner av läslust. Tror jag ska önska mig den i födelsedagspresent.

Ebba Range sa...

Wow - vilken härlig beskrivning av dig som författare och Solvikens innehåll. Stort grattis!
Det måste kännas bra att vara till salu på det här sättet.
(Ja, jag har också fuskat.)

Annika Estassy sa...

Jag blir faktiskt lite generad och tänker att jag har mycket att bevisa ...