söndag 10 mars 2013

Inspirationshelg

Ett bra sätt att få de där 5 % inspiration som ska till för att kreativiteten ska flöda, är att byta miljö. Det gjorde vi i helgen. Och vet ni vad - det funkade! Följetongen är omskriven och klar och jag har dessutom fått till ett inlägg till morgondagens Debutantblogg. Det handlar om vad som är viktigast - ett bra språk eller en bra berättelse.
Dessutom sov jag som en stock hela natten. 8 timmar i streck. Minns inte ens när det hände senast. Och jag sov i bilen på vägen upp, jag sov en stund igår eftermiddag och jag sov igen idag på vägen hem.
Det var alltså T som körde.
Lantluft och fantastisk utsikt säger jag bara ...
Hello vecka 11, här kommer jag!

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Oj, vad mycket snö! Här på västkusten är det barmark och det hoppas jag fortsätter! Vill ha vår nu!

Annika Estassy sa...

Vill också ha vår! Men det är mindre med snö i Stockholm än i Roslagen. Alltid något.

Anneli Stålberg sa...

Det är härligt med miljöombyte! På alla möjliga plan.

Anonym sa...

Bra! Sova är läkande och bra för kreativiteten. Vem vet vad du nu kan spruta ur dig? :-)