tisdag 26 mars 2013

Turbulens

Att lyckas få ett anfall av Ménière samma eftermiddag som det vankas avdelningsstämma är inte särskilt smart. Särskilt inte om man sitter som föredragande sekreterare. Det är tur att jag har medarbetare som rycker in och hjälper till med det praktiska samt står beredda att agera stand-in om anfallet skulle pågå längre än de sedvanliga fem timmarna. Detta måste vara en av jordens mest mystiska sjukdomar ...

Hursom - jag fixade stämman inklusive efterföljande möte med den nya styrelsen. Nu sitter jag i sängen, rätt så slut men trots det nöjd, och läser mina privata mejl. Ett är från förlaget och gäller titelförslaget jag gav dem för Bok 2. Den som är tänkt att komma ut hösten 2014, bara jag skriver den ...
"Det är en underbar titel och jag gillar den mycket. Den passar verkligen historien. Din förläggare tror på den. Vilket omslag vi kan göra. :-)"

Ja, vi kanske börjar i fel ände men ändå - en bra avslutning på en turbulent dag!

3 kommentarer:

Andra intryck sa...

Grattis till bok nummer två! Oj vad jag ser fram emot att läsa båda!

Mia Skrifver sa...

Nånstans ska man börja. Så varför inte med en bra titel.

Åsa Hellberg sa...

Heja!