onsdag 8 maj 2013

Dags för de första reaktionerna ...

Allt sedan releaseminglet har jag väntat på dem - reaktionerna. Vad ska läsarna tycka om Solviken? Att inte alla kommer att älska den förstår jag ju. Konstigt vore annars. Men vilka kommer att ta till sig berättelsen och vilka kommer att ogilla den - det är frågan.
I veckans nummer av Damernas Värld finns Solviken med under rubriken Läsvärt. Det gjorde mig glad. Men allra gladast ändå blev jag av Marias inlägg på Facebook. Inte så mycket för betyget - även om 4,5 av 5 möjliga värmer gott i magen - utan för att hon precis förstått vad jag försökt åstadkomma. Och för att hon sträckläst och redan saknar karaktärerna och längtar efter nästa bok.
Jag kommer att somna lycklig ikväll.

5 kommentarer:

Kati sa...

Hurra!!

Åsa Hellberg sa...

Åh, vad roligt. Grattis!

Maria B sa...

Åh vad härligt! :D

Rose-Mari sa...

Hoppas du får många positiva reaktioner. Jag väntar med spänning på boken som jag beställt innan den fanns till försäljning :-)

Annika Estassy sa...

Och jag väntar med spänning på vad du kommer att tycka! :)