måndag 27 maj 2013

Recensionsdag för Solviken

Idag berättade jag på Debutantbloggen att den 27 maj är satt som recensionsdag för Solviken. Samma eftermiddag kom ett mejl som fick mitt hjärta att slå några extra slag. Det var Christoffer som dagen till ära passade på att delge mig sin personliga recension av Solviken. Och nej - vi känner faktiskt inte varandra:
"Jag tyckte den var underbar! ... Boken är en riktig feelgood-berättelse som dock fortfarande vågar röra lite vid det tunga och mörka också. Marie och Niklas är knappast svåra att tycka om och Solviken i sig är ett ställe man längtar till från första omnämnandet i boken. Så fort jag var klar med sista sidan saknade jag människorna och miljöerna och för mig är det precis så man ska känna när man har läst en sådan här bok. Så oavsett vad för recensioner det blir kan jag säga att du förgyllt min lästillvaro i några dagar med den här berättelsen och jag hoppas få läsa mycket mer av dig i framtiden!"
Jag blir så otroligt rörd när ni läsare tar er tid att mejla mig era synpunkter, och jag kan inte komma på bättre svar än: Tack. Tack så jädrans mycket.

Inga kommentarer: