torsdag 16 maj 2013

Skrivmingelrapport

Ann Ljungbergs skrivmingel igår var lika trevligt som vanligt. Jag och Eva (som skrivit Fotografen) var först ut bland talarna och det gick bra och vi hade roligt. Men nej, det blir inga bilder eftersom jag inte tog några och eftersom jag såg ut som en säck potatis (måste lära mig att sträcka på ryggen) och eftersom jag satte på mig headsetet fel så att håret inte såg klokt ut. Tydligen ska vårt framträdande läggas ut på You Tube - jag hoppas att skärpan är dålig. Men Eva var snygg, som alltid. Irriterande.

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Tro henne inte, hon var jättesnygg och bra!!

Josefine Lindén sa...

Joho då, här finns en jäkligt snygg bild. Tack för igår!
http://josefinelinden.wordpress.com/2013/05/16/skrivmingel-och-releasefest/

Annika Estassy sa...

Lagom suddig bild - kan godkännas. Tack Josefine! :)

Ebba Range sa...

Jag tyckte att du var så fin - men jag har respekterat det du uttryckt här ... så på min blogg har jag kapat bilden ... men spirorna är med. På en annan bild dina tjusiga pjuck!

Anne-Lie sa...

Du är alltid fin!

Anonym sa...

Nu var du väl lite hård mot dig själv Annika! Jag satt på första parkett och vet att du såg jättebra ut och gjorde ett mycket bra framträdande. Ikväll ska jag börja läsa Solviken och jag har höga förväntningar :-).