måndag 13 maj 2013

Triss i härligheter!

En olycka kommer sällan ensam, heter det ju. Men visst måste det även gälla för lycka? I vilket fall fick jag idag, för allra första gången, se och känna på den inbundna upplagan av Solviken, den med hårda pärmar ni vet, den som går att köpa på nätet och snart även i boklådorna.
Efter det kom beskedet att Månadens Bok tackat ja till att under sensommaren erbjuda Solviken till sina medlemmar.
Slutligen fick jag det kommande numret av Året Runt (16 maj), den med min novell i. Trassliga familjerelationer är temat. Jag älskar trassliga relationer. Ja, andras alltså. För egen del föredrar jag lugn och ro och så lite trassel som möjligt.

5 kommentarer:

Nina sa...

Grattis, grattis och grattis!

Granne med potatisodlaren sa...

Livet blev mycket bättre än i din roman. Grattis!

Ebba Range sa...

Det här är verkligheten - vilken njutning. Jag bara fortsätter att gratulera!
Tack för aviseringen - Året Runt!

Anitha Östlund Meijer sa...

GRATTIZ

Annika Estassy sa...

Tackar!