tisdag 18 juni 2013

Augusti - signeringssommar

Förlaget undrar om jag har möjlighet att svänga förbi Sundsvall och Gävle för en signering när jag ändå är uppe i Ljusdal i sommar ...
Nu är det som så att man liksom inte svänger förbi vare sig Sundsvall eller Gävle. Man tar bilen från Ljusdal och åker i 2 timmar, enkelresa. Och att åka mellan Sundsvall och Gävle tar 2,5 timme. Så nu vet ni det.
Möjligen att jag gör ett stopp på Akademibokhandeln i Gävle på min väg upp till mamsen. Vi får se om vi får datum och tider att stämma.
Det är däremot klart med signeringar på såväl mina tonårs bokhandel i Ljusdal - Ericssons bokhandel  - som på Norrtälje bokhandel. Utöver den på Akademibokhandeln i Solna. Och allt sker i augusti, samtidigt som höstterminen sparkar i gång på Studieförbundet Vuxenskolan.
Synkronitet?

Inga kommentarer: